Saturday, September 8, 2012

4# Dead Silence

my heart beats louder then the machine gun fire
Billy Talent
(Ten jejich nový album je láska na první pohled)

Al vás potěšila dalším nádherným výpadkem, co? Můžu vás uklidnit, tentokrát kvíknu jen krátce.
V poslední době se cítím vážně mrtvě, že six feet under the ground. Jsem strašně paranoidní, trhám se pokaždé, když na mě někdo promluví. Proč na mě vůbec lidi mluví? A taky se modlím za věci, kterých bych chtěla opak. A netuším, jestli je to tím, ale někdo asi to mé škemrání slyší a plní ho. Jak super to už je. Psala jsem minule něco o hryzání nehtů, respektive už rukou? Měla jsem dvě nemám ani jednu. Hledám další, nenacházím. Hysterčím a tak.
Vzpomínala jsem, jak egocentrická jsem? Všichni naokolo jsou tak happy a já want want want too, ale nic jsem nedostala. Teda dostala. Malou dávku a rychle ji sežrala. Takže teď wantuju more. Tu je asi chyba, co?
Nevermind. Bude líp.

Teehee a.k.a. Tee

Aspoň taková maličkost, jeden obrázek. Ještě u Tee jsem si stěžovala, že ji nedokážu zachytit tak, jak chci. Konečně se podařilo. (:
Velké díky Crystal Reed za to, jak vypadá.


Co si myslíte, hlavně v porovnání s předchozí podobou, kterou jste mohli vidět >> tu << ?

32 comments:

  1. What I think?
    Well... I felt in LOVE? :D She-is-amazing! Totally amazing!
    About hands&happiness, same here, trust me... It will get better. It must, 'cause we are awesome! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moooi♥ I have a strange feeling that you could understand Sikky so easy! :D
      Yea.. two of us should go and find - hunt down? - some pretty&yummy new hands. Watcha think?

      Delete
    2. Nyaahh^^
      Wonderful idea! Ali(en) is ingenious! Yeaa... Can't wait, you know! :D

      Delete
  2. Přesně tak.. :/
    A mimochodem máš úžasný blog!! Určitě tu nejsem naposledy!:)

    ReplyDelete
  3. Krapet mi to připomíná nějakou zombie slečnu o.O Jako, nemám absolutně nic proti mrtvým lidem, žejo.
    Hehe, na mě lidi nemluví. Naštěstí. Jenom mi miliarda z nich píše.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, tohle je černobílý obraz, jinak vážně tak bledá není. :D Ale jinak přirovnání k mtrvé není zas tak odvěci. :D
      Na mě i píšou, ha! :D

      Delete
  4. Tak to ti so skúškou držím palce :D
    každý chce viac šťastia,len je otázne či sa ho ľudia neboja.lebo všetko zlé je v rovnováhe so zlým (už aj ja čakám na svoj údel!)
    a vidí sa mi to!!! mám rada strašidelnejšie a divnejšie veci a toto sa mi sakra páči! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, v poslední době mám pocit, že o nechutně moc převyšuje zlo, ale to se vsákne :D a děkuju^^

      Delete
  5. Z minula sa mi brutálne páči druhý obrázok odspodu ... ale toto, toto ho skoro predháňa xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, čo kecám, odhora, nie odspodu. Aj keď aj ten je dobrý :D

      Delete
    2. Já mám ze všech portrétu Tee tenhle nejraději :D Jinakt thanks ^^

      Delete
  6. Milá Ali,
    ani nevím, jak koment začít. Jsem samozřejmě ráda, že je tu tvůj další skvost. Chodím sem za tebou často a moc ráda. A podívejme. Jednou pustím tenis a tady se objeví nádherný článek, který čtu až nyní *stydí se*. Snad už nejsi smutná.
    Tvé obrazy, tady slova nestačí. Berou mi vždy dech. Když jsem si tvou tvorbu prohlížela znovu, musela jsem žasnout, jak nádherně se dokážeš přímo pomazlit z detaily, viz oblečení Tee. Muselo to dát velikou práci. Výsledek je překrásný. Tak křehký, přímo nadpozemsky krásný. Máš velké nadání.
    Skvělé!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musím se přiznat, takyže jsem na blog skoro nepsala, a tento článek jsi taky stihla komentovat skoro hned po vydání, takže tak.
      Znovu mohu jen poděkovat, tvé komentáře mě vždy nepředstavitelně potěší. Samotné oblečení vzniklo na základě jedné fotky čipky, takže to není čistě má práce. Nicméně, děkuju. (:

      Delete
  7. Víš co, já mám problém se vždy a jakkoli zapojit do toho kolektivu, na světě je spíš víc lidí, kteří mě nesnáší, než se kterýma kamarádím. Dělá mi to problém, vím to o sobě, nedokážu si hledat kamarády a nebo s nimi ten vztah udržet a teď prostě musím v té třídě vycházet se všemi (jak nám řekli). Jenže to já nechci, spíš se držím někde stranou a nechávám to všechno na ostatních, často si mě ani nevšímají a to se mi líbí. Neříkám, že jsem ráda sama, spíš jen, že já nedokážu být taková jací jsou oni... A ještě ke všemu jsem se dostala na školu, kam jsem nikdy nechtěla jít, ale rodiče mě k tomu donutili, takže se cítím ještě hůř, když poslouchám, co všechno mě na té škole čeká, co budu muset udělat, co se naučit a podobně. Nechci to, nic z toho, tuhle školu, ty spolužáky, učitele a mít ten pocit, že prostě musím jít na vysokou, protože gympl ti sám o sobě nic nedá... A nejhorší je, že v poslední době není nic, kvůli čemu bych chtěla jít dál, prostě mi chybí motivace do dalších dní a cokoliv, co teď dělám, mi připadá zbytečné a bezcenné. A Klár je právě ten typ holky, který jsem nechtěla nikdy potkat, už jen kvůli ní se mi do tě školy nechce. Jsem strašně nedospělá v nějakých věcech a řeším je stažením se do sebe a mlčením, nedokážu se přes ně přenést, jít dál a vyřešit je, ne, taková nejsem, neumím to. Trpím tu, chci pryč, jedno kam, ale kamkoli, jen ne tady. Děsím se toho, co přijde zítra... já nechci bojovat, chci to vzdát.

    ReplyDelete
  8. Geniálne.^^ Tee vyzerá skrátka úžasne a to oblečkoo...:D Congrats k zachyteniuu...:)

    ReplyDelete
  9. Billy Talent jsem neslyšela hezkých pár let. Asi bych to měla napravit. .))

    Ať je ti lépe, a nic tě netrápí, a ať ty už nic nehryžeš. Hlavně na ty ruce bacha - kdo sem bude kreslit, když si je ukoušeš, viď? ;)

    A slečně obrázkové to převelice sluší! Je moc krásná, a má dobrý vkus. .))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úpřimně, já taky ne, ale teď jim vyšlo to nové album a už v tom zase jedu.^^

      Vidíš, máš pravdu, měla bych šetřit ty své, zkusím si najít jiné. :D

      A děkuju.^^ Taky závidím Tee šatník. :'D

      Delete
  10. Toto je... och. A už aj to minule bolo, dokelu, neznášam citoslovcia, ale neviem, akým slovom by som to momentálne vyjadrila lepšie.
    Mimochodom, vitaj v klube paranoidných osôb. Ja som si donedávna hrýzla nechty, následne prsty a... zostala som u rúk. Sladké.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já bych své obrázky citoslovcem 'au', protože 'sakra, to jsem si tuhle chybu nevšimla?'
      Já teď přesedlala na cizý. Je to víc ekologické.

      Delete
  11. Maluješ fakt skvěle. Porovnávat nemůžu, nevím, jestli jsou tam pokroky, nebo tak všecko... Prostě se mi to hodně líbí, je to umělecký, nevšední, skvělý.

    Mluvící lidi jsou fajn, ale většinou jen serou hovna pusou.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, hlavní je, že se ti to líbí. (:

      Taky mám místy mlčící lidi, jenže ti mi pak po jedné době taky začnou lézt na nervy. To snad neexistuje žádný kompromis?

      Delete
  12. Oboje mi vadí, jak kolektiv, tak tak škola. Gympl byla ta poslední věc, kterou jsem chtěla; fakt že jo! Cítím se mezi těma děckama divně...oni si zvolili, ale já ne! Život je tak nefér, proč oni si zmohli sami zvolit a já ne?... Motivaci nemám k čemu taky? Mám čtyři roky být na škole, kde to už teď nemůžu vystát? Každé ráno se stresuji a pomalu nemůžu ani spát a když jsem ve škole, tak mě z té nervozity bolí i břicho, jestli to tak půjde dál, tak budu mít žaludeční vředy, což v naší rodině není zas tak neobvyklé...já chtěla po základní škole udělat své první a velké rozhodnutí a konečně za sebe něco rozhodnout, rozhodnout SAMA o své budoucnosti a podívej, kde jsem skončila, rodiče mě dotlačili na gympl, kde to nemůžu vystát... jsem tak unavená a zklamaná ze všeho, cítím se hrozně, jako kdybych neměla na nic náladu a sílu, jsem unavená, strašně, bolí mě na prsou a mám takový ten pocit, že nemůžu volně dýchat. Všechno to dělá ten stres a beznaděj, kterou cítím, tyto dva pocity mi nikdy nebyly cizí, ale teď se projevují ještě víc, já jsem vždy strašně na dně a zklamaná, když něco nevyjde podle toho, jak to chci já a tohle je jedna z věcí, která mě zásadně ranila, rodiče mi všechno berou, chtějí si skrz mě splnit své vlastní cíle a na mé pocity nedbají, jsem jako loutka a oni její manipulanti, tak se v poslední době cítím. Chci pryč, daleko.
    Umění je moje láska a já k ni často utíkám, chtěla jsem dělat umělěckomanažerkou školu, jedinou v Čr, už i tu přihlášku jsem měla, ale otec mi to v poslední chvíli zakázal. hm.
    Nevím, co bych si počala bez hudby, kreslení, psaní a nadčasové fantazie a představ, které mi pomáhají vidět tento svět svýma očima a vidět ho tak, jaký ho chci mít jen já. Díky těm představám píšu, jinak bych neměla o čem.
    Psaní pro mě hodně znamená, věřím tomu, co píšu, Věřím, že to má svou moc někde v těch zákoutí této mé reality.
    Jsem nešťastná a jedno vím jistě, ten pocit, že je pro co žít se ztrácí, neumím to přesně vystihnout a lámu si hlavu nad tím, jak o tomto tématu mluvit s někým jiným než sama se sebou. Ale prostě... přemýšlím o svém Světě, o snu, který můžu snít. O Světě, kde bude jen to, co chci a ten, kdo chci, kde bude jen to dobro a já budu moc dělat všechno, co chci. Sním o tom, že zavřu oči a už se neprobudím a po celý ten čas se mi bude zdát o tomto mém vysněném světě, kde něco znamenám, kde se spousta věcí kolem mě, protože je to můj svět! Můj sen...
    Často jsem přemýšlela, jaké to je na druhé straně tohoto života, na straně smrti a poslední dobou nad tím přemýšlím častěji a častěji...prostě, já nejsem bojovník, nerada s někým soupeřím, nerada se biju se životem, raději trpím než impulzivě a oddaně jednám, je to snazší, ale bolestivější, jsem sama se sebou smířená a vím o sobě, že toho ve světě asi moc nedokážu, ne v tomto světě. Neříkám, že sebevražda je řešení, ale láká mě ta představa, že zavřu oči a nebudu o ničem vědět, nebudu muset nic řešit, konečně bude klid a... jaké myslíš, že to je? Ta smrt...

    A mimochodem, tenhle obrázek se ti povedl, možná víc než ten předchozí, ale na tom předešlém se mi líbilo, že byl víc barevný...takže..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odpověď máš na blogu& Děkuju.. taky se mi líbí víc. A mám už i barevnu verzi...^^

      Delete
  13. úžasne maľuješ, palec hore !! :)

    ReplyDelete
  14. ten obrázek je skvělej!)) jinak Billy Talent,moji oblíbení)
    taky mám chvíle, kdy nesnáším, když lidi mluví ke mně. dokáže mě to někdy tak vytočit, ačkoliv nevím proč a pak si vyčítám, že jsem na ně nepříjemná :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :'D A BT jsou super, mohu jen souhlasit.^^
      Já se vždy v půlce slova ukousnu a myslím si své... a pak to nahromadím v sobě, vyplivu najednou a všichni jsou mimo. :D

      Delete
  15. waw,krásny obrázok :-) a neboj,aj ja mám také dni,že sa vždy strhnem,keď na mňa niekto niečo povie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju.(: Snad každý má... a kdo ne, tak tomu vážně závidím.

      Delete
  16. čierna a biela.. a kolko toho ukazali... krasne dievca!

    ReplyDelete