Thursday, February 28, 2013

20# Skinny Bitch

Velice stylově nahozená
Franks.
Lick your eyes and mine and then hit me.
Franz Ferdinand - No you girls

Chmmchmm
, v poslední době jsem četla řadu článků o tom, že baculky jsou hezké a it's okay to be a big girl a že naše Prokrustovská společnost je na ně hnusná a vesměs, lov na nedokonalé je už nezdraví a you should feel bad. Takže jsem si řekla, že bych mohla něco inteligentního plivnout i já. (A taky se už asi hodinu a půl dívám na Pewdse a nikam to nevede.)

Tak upřímně, kdokoliv vzpomene nadváhu, tak se mi jako první vybaví standupy Rickyho Gervaise. Což je docela, er, nevhodné, protože pokud někdo Rickyho zná, tak ví, že rád dloube do všeho, co vám trčí z oblečení. Na druhé straně, on sám ví, jak vypadá a má hranice baculatosti trochu posunuté, než většina z nás.
Whatever.
Přijde jen mě ironické, že pokud někoho praštíte do hlavy s tím, že sakra, holka, pomalu ti můžu spočítat žebra, jíš vůbec, (*polkne poslední kousek koblížku a utře si ústa, které ma jinak celé od cukru* 'whatcha think?'), vše je ok, ale v momentu, co se někdo ozve, aby sis konečně povytáhla ty jeany, protože ti na zadek tečou záda, tak you are so going to hell for this. (Ano, přeháním. Ano, v obou případech.)
Ne, vážně. Taky si chci přečíst celé knihy o tom, že je naprosto v pohodě, když jsem trochu chudší než zbytek a marně se budu cpát kondenzovaným mlékem, asi to těžko to změním a nemám na to až nezdravě tlačit. A že možná mám půlku dětství pokašlanou tím, že se mi smáli za mé nohy, ale lidi jsou prostě svině, s tím nic nenaděláš.
Člověk by se měl mít rád, jaký je, i s kostnatými rameni a kruhy pod očima a splastnutými vlasy a rozhryzanými nehty a natrhnutými rty, right?
Ať se teda přihlásí ten, kdo chce být hezký jen pro sebe. c:
Prý všechno začíná někde tam uvnitř. Pokud se ptáte mě, tak - bullshit. Pokud chceme být tak hrozně umělecký, tak řekněme, že celé naše vnitřní já je prosklená hala, ve které se neodrážíme jen my, ale i ti ostatní, hezky donekonečna. A je jen na nás, nakolik vnímáme sebe a nakolik naše okolí. Ale je snad nemožné ho úplně ignorovat. (Pokud teda nevypneme světlo. Našel už někdo konečně ten vypínač?)
To mi připomíná. Věděli jste, že není nic horšího, než stát mezi dvěma zrcadli?

Teď jsem si vzpomněla na jednu knížku, co jsem četla. Slečna se dostala do Benátek, nějaké to 17. století +/- a to ještě letěla celulitida and stuff. Chudáka se pořád ptali, jakou nemoc má a rovnou ji kopali hrob, protože pro ně vypadalo jako vhodný adept na odpadnutí kvůli nedostatku potravy.
Jinak řečeno, všichni jsme krásní a ideály společnosti, jen třeba ne tu a teď. c': (To potěší, co?)
Ne, vážně. Je to hrozné klišé, ale pokud vaše okolí není slepé, tak vás vidí zevnitř, jak z venku, hlavně pokud se jim ukážete. Protože, podle mě, a jistě nejsem jediná, po jednom upřímném úsměvu všichni budou kašlat na to, že máte křivější nohy a tučnější prsty.
A baculky jsou hezké, chudé holky jsou hezké a to stejné platí i na opačné pohlaví. (I když, Ali má paranoidtní strach ze silnějších kluků. Ale to je čistě můj problém.)
A ještě k vnějšku: jsem hrozně povrchní. Vidím vás jen chvilku a už vám vymyslím celý život. Někdy se prostě chytám na lidi, co je vidím, klidně jen pár sekund, jindy si zas někoho nezapamatuju ani po půl roku. Mám prostě hroznou úchylku na vyzařování a děsně ráda sleduju gestikulaci lidí a jejich mimiku. Si umíte představit, jak si užívám žití ve městě, jako Vídeň.

(Ali jen půjde na maturitní bál a je celá nervózní z toho, že ze šatu si nemůže koupit o dvě čísla větší a omfg, budou vidět mé nohy, agrrr.)
Mimochodem, mé šaty, kdyby to někoho zajímalo. Pár faktů:
a) focení nikdy nebyla má silná stránka.
b)  upráva taky ne.
c) protože jsem hrozný forever alone, můžu tam jít možná tak sama se sebou. :'3 Ale tak, never enough of Ali, right?
d) kdyby někoho zajímalo, jak ty šaty vypadají, prosím, link na norm. fotku.




PS: Dneska jsme hráli baseball skombinovaný s parkourem. Ehhe. c':
PS: Zítra prý děláme Harlem Shake ve třídě. Najs.

30 comments:

  1. Tvoje plivnutí je najlepšie.:33
    A Franks aký úškrn, hééh. A je v tmavomodrej. Zavďačila by si sa jednej kamarátke, žerie tmavomodrú.:D A ja vlastne súhlasím.:3
    Anyway, strašne sa mi páči ten nápad s presklenou halou a "Jinak řečeno, všichni jsme krásní a ideály společnosti, jen třeba ne tu a teď." :D Inak máš pravdu... ľudia vedia byť svine, ale zároveň to častokrát riešia menej než samotný človek seba. Tak sa vyznaj. n_n Ale je messed up, že na váhe vôbec záleží, lebo odkiaľsi to pramení, riight.
    Šatýýýý.<3 Pekná si (a budeš na tom plese). Tak ššš a ignoruj debilov. Btw, presne, never enough of Ali...xDD Myslím, že keď pôjdeš so sebou, aspoň ťa tvoj doprovod nesklame a nedá ti kopačky.:DD
    Triedny Harlem shake?:D No ak sa objaví video, vieš, kto ho chce vidieť, že? Presne, JA.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem na své flusací schopnosti docela pyšná. :'3
      Je spokojená, že se ji nic s nedokonalou postavou netýká - i když se mi minule stěžovala, že je moc nízká. :D A, no, tmavomodrá. ♥
      Asi tak (': A jde vážně poznat, když se někdo necítí ve svém těle dobře - a člověk pomalu víc reaguje na to. :D Tak, něco to o daném člověku říká, to ano, i když vážně jen v extrémech a i tak se tomu přikládá až moc velká váha.
      Budu se na všechny škaredě mračit, když mě budou kritizovat! :D A myslela jsem na tebe, když jsem to tam psala :D:D A ano, myslím, že jsem docela věrný partner. :'3
      Nakonec z toho nic nebylo, no. :PP :D (bohudík :D)

      Delete
  2. Baculky jsou hezké, ale všechno do míry. Žádné extrémy. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak, u mě jsou baculky holky, které přejdou dvěřmi. Pokud už má vážné zdravotní problémy a tahá rám dveří za sebou, tak, er, je to trochu jiné.

      Delete
  3. I s kostnatými rameni a kruhy pod očima, rozhryzanými nehty a natrhnutými rty, s tím vším žiju. A počítání žeber je fajn.

    Ty šaty jsou skvělý, co máš se svýma nohama? Vypadají normálně, hezky štíhle.
    Jdi sama se sebou, nevadí, sluší vám to spolu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. V poslední době jsem si připlácla na žebra nějakou tu čokoládu, takže už je nemůžu počítat.

      Ehhm, ta fotka je relativně v pohodě, v reálu mi přijdou horší.
      A děkujeme :33

      Delete
  4. Neřeším jak kdo vypadá, já řeším jen sebe jak vypadám :D
    Je mi jedno jestli se budu bavit s kamarádkou která má 50 kg nebo 100 kg, koukám na charakter, inteligenci a jestli si sní mám co říct. Nerada totiž řeším teorie ulomeného nehtu, modních časopisů a který make-up je nejtmavší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DD Mám pocit, že většina lidí je na tom tak, jen na to zapomíná. :D
      Tak, zas, zní to jako klišé, ale někoho vzhled o něm dost řekne, ale je pravda, že to nejdůležitejší je uvnitř. A no, pokud jde o podobné témy, tak jsem taky dost mimo.

      Delete
  5. to s tou halou, je celkem dobrý...
    no, nebudu si lhát, asi bych zhubnout mohla, alejako nikdo mi nebude říkat, že jsem vyžraný prase, to vypadá prostě jinak...mám ráda dobré jídlo a žiju jen jednou, takže nehodlám se toho vzdávat, sportuju, momentálně jsem sice dlouho nic nedělala kvůli zranění, ale snažím se než se dostanu k úplnému uzdravení, abych mohla běhat, snažím se trošku posilovat a jídlo omezovat, snídám pravidelně, abych nastartovala a snažím se nejíst sladké (jo teď, když už se víc hejbu, dělám vyjímky) a prostě tak, nejsem líný prase...pokud někdo je vyloženě tlustý nebo vyhublý, že mu to působí zdravotní problémy, tak by s tím měl něco dělat, ale jinak ať je každý jaký chce, pokud je v pořádku vnitřně...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Místy mám normálně dobré nápady.:D
      Má slova, nemám co dodat. (':

      Delete
  6. Pro sebe málo kdo, pro okolí téměř všichni.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Vždycky jsem byla hubená a vždycky se mi za to posmívali. Ani nespočítám, kolikrát na mě pokřikovali, že jsem anorektička a mám bulimii.
    Je zvláštní, jak se to najedou otočila. Zatímco se teď všichni litují, jak jsou vypasení, já mám postavu, kterou mi závidí. Ale nic s tím neudělají.
    Několik let jsem závodně tančila. Pak jsem musela přestat kvůli kolenům. Obyčejně mám ke sportu odpor - takže jen plavu, občas jezdím na kole, věnuji se pěší turistice, rehabilituji kolena. Ale taky především posiluji a zpevňuji tělo. Ne nijak extrémně přehnaně - 10 až 20 minut denně stačí. Takže mi to ideálně vyřešilo moji lenost a zároveň něco přece jen dělám :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidíš, tohle je to, co mi pořád říkají. :D Ale je pravda, že pokud jde o sport, tak jsem, er, hrozně líná. A hlavně na něj nemám žádnou motivaci, díky hodinám tělocviku ve škole. n_n

      Delete
  9. "paranoidtní strach ze silnějších kluků." :D ja zase naopak z hubených. bude to žrejmně z toho že já = nadváha ty = podváha ( nebo mi to alespoň takle přéjde z článků) Každej jsme zvyklý na svou váhovou kategorii.
    Co se týče nohou, jsou podle mě krásné. Jenže lidi mají neustále potřebu si dokazovat jak jsou lepší, a i pádně si to zdůvodnit. Hlavně tomu druhému, proč je o tolik horší.

    Baculaté dívky, jsou vyžraná prasata, hubenější zase "ty chudinky", co nedostávají najíst ;)Takže asi tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi to bude i tím. :D
      Aww, děkuji :D I když tohle je asi opravdu docela povedená fotka, zas tak dobře na to nejsem.

      Prostě, nikdo není dost dobrý pro naši nenažranou společnost, right?

      Delete
  10. za 1) čo má byť zlé na tvojich nohách?
    za 2) padám na prdel z tých šiat!!!!
    a za 3) každý jeden človek je povrchný, je len otázkou či si to priznáme. a popravde aj ked na prvý pohľad človeka odsúdime kvôli jeho vzhľadu, je možné, že pri bližšom spoznaní zistíme, že je fakt skvelý no nie? a platí to aj naopak, ak je človek náádherný, ale ked má v hlave nas*rané, proste hold!

    ReplyDelete
  11. Myslím, že je důležité mít sám sebe rád, protože, když tě úplně všichni opustí a ty se nenávidíš. Ať už za vzhled, minulost nebo chování, tak je to na prd. Zato, když se máš ráda/a, tak máš i v samotě toho nejvěrnějšího parťáka. Samu sebe!
    Hele, asi každej za čas depkaří. Tobě čouhají kostičky, mě zase špíčky. (Sice si vyčítám spíš trapné chování a jiné věci, ale jsem si vědomá, že i na mém zevnějšku by se dalo leccos kritizovat.) A co? Kouzla nefungují, takže žádné mávnutí proutku z nikoho neudělá sexbombu a někdy jsou slabé stránky vyvážené jinými přednostmi. Navíc vždycky, ale naprosto vždycky se najde někdo, kdo si bude třeba i jen myslet (nebo přímo otvírat hubu), že jsi naprostá nula. Přestože jinak tě budou milovat stovky lidí. Jsou věci, se kterými je prostě potřeba se smířit. Což neznamená, že není povoleno utrousit na toto téma pár sarkastických poznámek. Naopak si myslím, že to přispívá k dobré náladě. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak, lidi zas nejsou až takoví ignoranti nejsou, aby si právě tohle nevšimli. A člověk má svého nejvěrnějšího společníka v sobě, teda pokud se na něj nerozhodne vykašlat.
      Asi tak. Poslední týden jsem měla trochu divný týden, ale mám to už za sebou. :D A tak, sarkastické poznámky♥, že. :D

      Delete
  12. Ke kritizování anorektiček - asi jde o to, že tady jde i o zdraví a nakonec i o život, taková holka je schopna se vyhubnout natolik, že skončí na kapačkách a pokud se z toho vybere, má tak rozhašený organismus, že jí trvá pěkných pár let, než se dá znovu dohromady - pokud vůbec.
    Něco jiného jsou lidi, co prostě nepřiberou a nepřiberou, kdyby snědli čtyři obědy po sobě...
    A jsou lidi, co snědí jeden zákusek a přiberou dvě kila a další kilo přiberou jen když se podívají na čokoládový bonbon.
    Ale pokud se tu neřeší vyloženě anorektický problém, tak si myslím, že si prostě můžeš užívat života, plesu, kamarádů, zábavy. Postavu neřeš, prostě se bav!
    Šaty mají šik střih, škoda, že jsi to nenechala v barvách. Tmavěmodrá je krásná barva, barva noci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyže jsem mluvila o holkách, co jsou od přírody chudší, které normálně jí, ale nepřibírají.
      Každý je prostě jiný a každého tělo reaguje trochu jinak.(':
      Šaty jsou jinak černé, ale ano, tmavěmodrá je nádherná. n_n

      Delete
  13. Mě pořád někdo kritizuje, že nežeru a vypadám jak mrtvola :D Polovina dnešní společnosti je ta co se jim líběj vychrtlý holky s big boobies a druhá polovina se dušuje, že koukaj na to, co je uvnitř a silný holky jsou lepší. Jo, záleží na vkusu. A je fakt, že ať vypadá kdo jak chce, nemusí se za sebe stydět. Já doufám, že někdy dospěju do bodu, kdy se začnu mít ráda a kouknutí do zrcadla nebude doprovázet chuť rovnou ho rozbít a natáhnout si na hlavu pytel :D
    Ty šaty jsou boží, stejně jako tvoje nohy a tak :D :) Lidi jsou svině, to je fakt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, vychrtlé holky s big boobies? Myslíš ty, co právě vyběhli od chirurga? :D Teda, v životě jsem nepotkala vážné chudou holku, co by měla od přírody větší prsa. :D A no, snad se nám to obou jednou povede, úpřimně v to doufám. A do té doby tu máme pytle, že. :D
      Děkuju ((':

      Delete
  14. Žeru Franksin výraz na kresbě, takový ňuňátkově spokojený. :'3 A ty šaty (a celá ty) jsou úplně božské. Nevím, jestli tě v nich Vídeňáci pustí na ples, ale jsou nádherné.
    A jinak k článku - můj názor znáš, takže tu nemusím psát odstavec blbin. To s tou halou mě trochu ale donutilo zamyslet se. Něco na tom vážně bude... Ale zase prostě - je na nás, kolik těch okolních odrazů a pod jakým úhlem vstupuje do odrazů našich vlastních... U někoho je to příliš, u někoho málo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nehhe, to ona pořád:D V poslední době ji hrozně ráda kreslím/píšu. :D A no, ten bál byl spojen s diskotékou, takže si většina oblékla jakýsi kompromis, aby to nebylo moc slavností, ale ani nevhodné. A děkuju. (':
      A no, asi tak, v tom máš pravdu.

      Delete
  15. Pekné šaty 8) Ja by som si také na seba nemohla dať, lebo patrím medzi tie NIEchudé dievčatá a mám radšej dlhé šaty, čo mi zakrývajú nohy. Dnes sa na to svet už pozerá všelijako. Jedna zomrie, lebo je "anorektička", druhá, lebo je "obézna". Každý musí vedieť sám ako je na tom a čo s tým hodlá urobiť. Ja by som chcela schudnúť aj by som to potrebovala, ale neviem sa k tomu nijako donútiť. Budúci týždeň si idem hľadať šaty na ples, takže keď nič na seba nenájdem, tak budem tak deprimovaná, že nebudem chcieť nič jesť a môže sa začať chudnutie a cvičenie 8D Niekedy mám stavy, že bože, som hnusná a inokedy vyzerám tak sexi, že by som sa vydala sama za seba 8D Záleží aj na okolí, ale hlavné je, aby sme sa sami sebe páčili 8)

    ReplyDelete
  16. Šaty jsou krásný a Tvoje nohy taky, ovšem nejlepší je to, jak píšeš - neotřele.)

    ReplyDelete
  17. OH. Jako... hezké, ale... je ta klíční kost naschvál? XD Protože je dosti příliš dole, než by měla být. X"D Ale ne, je to hezké. Gratuluji a tak. Máš hezkou postavu btw.

    ReplyDelete