Saturday, February 16, 2013

#19 I don't care what you think as long as it's about me.


Hell or Glory, I don't want anything between.
She's my Winona - FOB




Ještě nějak spřed Vánoc. Překreslila jsem jednu fotku -
no hádejte koho -
takže na to nějak extra nejsem pyšná,
ale líbí se mi ten nosánek.^^
Držte mi palce, abych si nevylila čaj na klávesnici. Jsem moc líná na to, abych vylezla z postýlky, takže teď tu balancuju na jednom kolenu s notebookem a na druhém s čajem, ehhe. c:
A tak. Strašně dlouho jsem nepsala nic delšího, right? Třeba dnes něco skopu.
Asi jste si všimli nového obrázku v menu. Je to sketch k trochu většímu projektu, který pravděpodobně asi zase nedokončím, ale líbil se mi & blondýnka mě už nudila. Část jsem kreslila na základě jedné fotky, kdyby někomu přišlo vykroucení končetin náhodou povědomé. (ještě pořád nemám modelky na to, abych nimi mohla kroutit, jak jen chci.)
Mám tu puštěného »The Omen«, zná ho třeba někdo, er? Mám stáhnutý remake z roku 2006, kdyby něco, Dostala jsem se k prvním pár sekundám, ale jsem docela zvědavá, co z toho bude. Většinou se na horrory moc nechytám, tím chci říct, nekousám u toho do peřiny, ale na druhé straně se na ně docela rádá dívám, když na to mám tu správnou náladu. Pokud se mě ptáte na naprostého favorita, tak je to Braindead - v životě jsem se u ničeho tolik nenasmála. (Kdo zná, ví.) I když mi teda vzal chuť na puding asi na měsíc, ehhe.


A byl Valentýn, že? Oficiálně jsem vlastně valentýnské dítě, narodila jsem se 14. listopadu, hh.
Mám tu na ploše jednu krátkou povídku, necelé dvě stránky ve wordu, zčásti na toto téma - sic je víc o krájení masa a chirurgických rukavicích. A jako bonus v něm vystupuje i charakter, který zatím neznáte, Bastie, spolu s Franks. Chcete ji vidět/číst? (:
Ještě k Valentýnu, nepřímo. Shodou náhod jsem četla v jistém nejmenovaném časopisu pro ztracené čtyřicátnice článek o tom, jak se nám povykroutil názor na vztahy. Takových padesát let dozadu šli postavit modlu pro ženy, které počkali na svou první noc po svatbě, zatímco dnes, pokud vypustíte cokoliv podobného z úst, tak vám doporučí navštívit psychologa, abyste se někde mohli vykecat z vaší sexuální frustrace.
Daný článek tak mírně naznačil, že předtím se všechno kolem sexu tabuizovalo, zatímco teď vám to cpou i po ránu k rohlíku s jogurtem. (Teda, to je to, co jsem vyškrábala zpoza řádků, velká část byla plus mínus o tom, jak ti moudřejší rozvíjejí teorii, že ženy víc skuhrají po dotyku od pasu nahoru jak od pasu dolů.) Tehdy bylo pomalu nepsaným pravidlem nosit pas cudnosti, dnes je vaší povinností a musíte mít ten nejlepší orgazmus, protože si to zasloužíte. (Srsly, zdá se mi, že 99% článků z časopisů pro neztracené nečtyřicátnice je o tom.)
Prostě, wut da hell is wrong with the society? Proč lidi musí vždy hrát podle nějakých pravidel, i když jsem tak děsně svobodní a je hrozně super, že nikdo si neběží vymýt ústa mýdlem, když řekne něco nevhodného. A tím nemyslím jen na tému s kroužkem plus osmnáct, ale prakticky na všechno. Proč musíme mít vždy na vše odpověď? Je to hrozně otravné, když vám kecaj i do toho, že jíte rýži jen s vidličkou a ne i s nožíkem. (Happened to me.)

Oke, jsem ticho. Jen jsem to potřebovala někomu vykňučet.

(Zakažte mi číst noviny, stejně je jen poplivu. Právě tu mám otevřený jeden článek o tom, proč jsou vídeňští Turci tak hrozně přihřátí, no homo.)


Co jinak. Píšu do školy práci o Klimtovu vlivu na secesi, na 7 stránek ve wordu - to je 3.000 slov, myslím? A úpřimně, jsem ráda, že jsem si to téma zvolila dost mě baví a v pohodě se o něm píše. Ohh no, mám jen *cough* 700 slov *cough* ale aspoň něco. Do konce víkendu bych chtěla být aspoň v půlce. Takže se asi spakuju. ~




Sakra! Omen mi pořád vězí na třetí sekundě. Asi si ho nechám na večer. 


PS: Čaj jsem nevylila.



25 comments:

  1. Za nevyliatie čaju máš môj obdiv, ale zároveň... ty kaskadér! Takto ohrozovať život svojho notebooku!:DD
    Obrázok v menu je cool, čo že je to za projekt?:)) A rovnako ten v článku, je to také... zaujímavé mixovanie Alia štýlu a zároveň akejsi realistickosti.:)
    Horory? Nič pre mňa. Som strašná citlivka, hoci si to nerada priznávam.:P
    Valentýn, hahahahaha. Normálne by to bol "len štvrtok", takto to bol "jeden z najhorších dní ever".
    Poviedku si strašne chcem prečítať celú, či už ju tu dáš alebo nie.:3
    Our beloved society is seriously messed up. No. F*cked up. V mnohých smeroch, veď vieme...
    Good luck s tou prácou, potom by som si to rada prečítala.:3

    ReplyDelete
  2. Kdybych nebyla ve čtvrtek na fb nebo na twitteru, tak ani nevím, že nějaký valentýn byl. Hmm, bych ještě mohla muži vynadat za to, že mi nedal čokoládu! (Ale musím nějak taktně, aby si neuvědomil, že jsme se kvůli mně ve čtvrtek vůbec nemohli vidět.)

    Ta slečna s těmi copy.. Ugh, ta by mohla hrát v nějakém hororu, kde jsou malé roztomilé holčičky, ale ve skutečnosti to jsou malé roztomilé holčičky s ještě roztomilejšími culíčky posedlé ďáblem. (Oh, culíčky posedlé ďáblem!)

    A společnost a sex. Všechno závisí na tom, jak si to dvojice, trojice, čtveřice nastaví. Co jim vyhovuje. A když jim obou vyhovuje, že počkají až na svatební noc, tak by jim do toho nikdo další neměl kecat. Tak!

    ReplyDelete
  3. Haha, to s čajem na jednom koleně a notebookem na koleně druhém znám moc dobře :D Tak mně lebrální postoj k sexu nevadí, ale je fakt, že každý má právo si o tom svém sexuálním životě právo rozhodnout sám.
    Měj hezký víkend ;)
    Zdraví Eve.h

    ReplyDelete
    Replies
    1. A že prý žonglovat s ohněm je nebezpečné! :D
      Neříkám, že mě ano.(: Je ale celkově naivní věřit, že každý může mít svůj názor, když je jasný, že každý ma jiný & v konečném výsledku vyhraje ten dominantnější, lidi se prostě nikdy nebudou na 100% tolerovat. + spíš mi šlo o to, že všechno je hrozně silené a nepřirozené.
      Ty taky :)

      Delete
  4. Oo to já se hororů nemůžu nikdy nabažit. :D Kdybych měla Wednesday a tak celkově tvé kresby hodnotit,mluvila bych pouze v superlativech. Kritika nic moc, ale to bude tím, že tomu nerozumím ^^

    ReplyDelete
  5. Jestli máš zájem o horory, tak si určitě pusť Sinister! xD. Z toho sem měla skoro smrt!xDDDD.
    Ale což o to, noviny si klidně čti xD. Ale telku si teda rozhodně nepouštěj!:D. Tam už melou z posledního, aby vyplnili tradiční půlhodinku!xD

    ReplyDelete
  6. :D súhlasím s názorom Idealist, sinister bol fajn :3 :D ja som bola kedysik hororofilka ale...ako starnem tak sa začínam báť a horory si púšťam len zriedka :D a ak si ho už pustím, hned za ním si dám animák pre skľudnenie nervov :D

    ReplyDelete
  7. Wendsdey o.O :DDDDDD !

    jop, The Omen som videla aj citala - srdcovka pre jedno obdobie!
    a tvoj nazor ohladom toho, co sa nam cpe s jogurtom a rohlikom xD zdielam - doba je presexualizovana az az... osobne si myslim, ze si treba davat pozor na to, aby celibat nevstupil do hlavy a clovek z toho nezosalel, takze za "svadobne noci" rozhodne nie som, ale na druhej strany som vrcholne alergicka na casopisove vety typu "mladi a single, ktorí sú tak moderní, že sa neboja sexu" a podobne zvasty... je to kazdeho osobna vec a myslim, ze ista rúška tajomna tomu neuškodí, skôr naopak - je fajn rozpravat otvorene, ale neznamená to pchať niekomu do hlavy ako sa ma spravat...ja mat v tejto dobre 14-15 rokov, asi mam v hlave dost galimatias z toho ako ma vyzerat "spravna moderná kočenka"...

    ReplyDelete
  8. *ospravedlnujem sa za chyby ;//
    tož, došla som z party a som po pol pohariku vina xDDD evidentne uz by som sa nemala vyjadrovat...bru noc.

    ReplyDelete
  9. Každý tu má niečo s horrormi, no dobre pridávam si aj túto vec a pustím ju matke, možno prestane jesť jogurty, pudingy a hentie veci, heh.
    "Právě tu mám otevřený jeden článek o tom, proč jsou vídeňští Turci tak hrozně přihřátí, no homo.)" - presne tá časť novín, ktorá ma dokáže zaujať. Huh, pošleš mi to niekedy? Alebo zreferuješ obsah? :D
    A chcem videť a následne aj čítať. :)

    Wednesday bola vždy taká sladká aj s tou bábikou bez hlavy. Mám mániu v Addamsovsoch, nikde to však neviem nájsť v starej verzii, so slovenským dabingom, ktorý všetci ospevujú a išiel v roku 1991 alebo 1993 na STVčke...smola no. Chýbajú mi a nový film je otrepaný až strach.

    ReplyDelete
  10. wow whan an amazing purposes. absolutely loving them
    hope youll like mi blog as i love your one.
    wish we could follow each other and, then, stay in touch.

    hope you the best, keep like this!

    www.malesclutch.blogspot.com
    Sergio,

    ReplyDelete
  11. The Omen jsem neviděla, takže si to zapisuji do pořadníku filmů! A jinak povídku bych si ráda přečetla :)

    ReplyDelete
  12. obrázky chválím, The Omen jsem neviděla, ale aspoň díky za tip do filmotéky, která se mi nějak kupí, čas je, ale začínám být už líná i na pouštění filmů. WTF.
    jinak
    kdybych neměla tak velký prsa, koupila bych si klidně to pánské černé v nějakém "cool" obchodě, jenže tady to je hrozně příjemné, a co já můžu za to, že se s Joy Division fanouškama roztrhl pytel, ono je to vlastně dobře ne? Že konečně lidé začínají poslouchat dobrou hudbu....
    Kamarádka má také to samé, ale v té tílkové verzi. High five.

    ReplyDelete
  13. Wednesday jsi nakreslila úžasně :3 (tedy je to ona, že?)
    Tu povídku sem určitě dej ! :)
    A s tou společností, k tomu se dá použít už jen ta kůl pravdivá hláška "I don´t want to live on this planet anymore" A sice teď cpou něco o sexu úplně všude ale přitom se o tom lidi bojí / stydí otevřeně mluvit a v zásadě je to tabu, kdyby ses o tom někde začala s někým jen tak bavit (dobře, kámošky se nepočítaj) a dřív (jakože hooodně dřív) se to zase prej bralo jako přirozená součást života a ne něco, o čem by ses styděla mluvit.
    A ten film Braindead vypadá jako dobrá nechutná sranda. Tak až se budu zase moc cpát sladkým tak si to zapnu. Ať přestanu mít chuť.

    ReplyDelete
  14. Mému synu opravdu před časem vylil náš kocour čaj do klávesnice a musel dát počítač do opravy. Takže si dej bacha. :D

    ReplyDelete
  15. Turci, muži, se vzájemně líbají při každé příležitosti i v Německu na ulici, ale myslím, že je to nepochopení jejích zvyků, kultury a náboženství. Ale faktem je, že se víc než mladí Němci sbratřují a často je můžeme vidět ve skupinách. Tedy v tlupách. Pokud ale vím, korán homosexualitu zakazuje. :D

    ReplyDelete
  16. Ach, milujem keď čaj ohrozuje notebook :D Niekoho/niečo mi to pripomína. Inak som s jeho zásobami na tom v celku slušne. Ale obávam sa, že za pár dní budem musieť letieť do obchodu, čo sa mi nebude chcieť.
    A poviedku si chcem rozhodne prečítať, budem poctivo čakať ^^

    ReplyDelete
  17. No, tak oba obrázky se mi líbí, jak v menu, tak i Adamsovy holky :D ( promiň, neznám její jméno :D, ale důležité je, že vím kdo je to :D :D :D).
    No, Valentýn pro mě není nic jiného než komerce :D. Jinak ten film neznám :D :D.

    ReplyDelete
  18. Jsem ráda, že to tvůj notebook přežil :D opět krásně nakresleno, ta slečna v menu se mi obzvlášť líbí, z Adamsovy holky jde strach :D i když to je trochu samozřejmý
    a na Valentýn jsem si skoro nevzpomněla, až nějak kolem 8 hodiny večer :))

    ReplyDelete
  19. Proto předtím, než vlezu s notebookem do postele, udělám místo na nočním stolku (čti: přeložím to na klávesy), abych na něj všechno to jídlo a čaj a vodu postavila.
    ...mimochodem, už jsem řekla, že miluju způsob, jakým kreslíš? Je v tom něco strašně... osobnostně krásného, něco, co nikdo jiný nemá, víš? ^^
    Já nevím, co s tím Valentýnem všichni mají. Jako, když je někdo zadanej, tak OK, dobře, ale když už o tom u nás piští i holčiny, co s nikým nechodí apod. ... trochu kravina, ne? Taky budu slavit narozeniny svýho imaginárního kámoše. Tak! A bude! A na truc s ním budu slavit sama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good idea. :D Jenže já jsem doufala, že ten čaj vypiju předtím, než mi vychladne. :D
      Not yet. :D Ale děkuju.(': A no, vždy jsem se snažila trochu razit svou cestu v kreslení - a podle tohoto se mi to i povedlo.^^
      To ta komerčnost :D Logiku v tom nehledej.
      A nezapomeň mu pak koupit i dárek na Vánoce :3

      Delete
  20. Ach jo, Ali, já tě ani nestíhám, už dva nové články. :3 *zarytě čte*

    Obrázek v menu se mi líbí. Kdo ví, co je ta červená věc kolem krku, že jo. Ausgezeichnet. .)) A sluší to i malé Addamsové, ale aby se tobě něco nepovedlo, že jo. :D Film neznám, každopádně to nevypadá špatně.
    Haha, valentýnské dítě. :D A ta povídka zní dobře. Valentýn a chirurgické rukavice spolu podle mě k sobě jdou. :'D Rozhodně ji chci číst!
    A časopisy (pro jakoukoliv věkovou kategorii) jsou shitíček, lepší nečíst. Cca před dvaceti lety přišla neskutečná úleva, a teď všichni řeší i víc, než by se mělo. A ty nastavené "normy" jsou vážně otřes. Jakmile někdo v patnácti neměl už 10 sexuálních partnerů, tak je za špatného. Nechápu to, a možná ani nechci.
    A ty krájíš rýži? Jeden můj kamarád to kdysi praktikoval (říkal tomu dieta :D ), a já to chytla taky. Občas to zrníčko rozkrojím. :D Hlavní je si z rýže ani jiných svých "ochylek" od normálu nic nedělat a nevnímat to. Špatný je ten, kdo všechny názory a myšlenky přebírá od jiných. Ne ten, co hledá své cesty. :]
    Klimtův vliv na secesi, uuuuu. :3 Pochlub se pak, ráda bych si to přečetla od tebe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezdám se, co? :D

      Hehh, danke :'3 Věř mi, je toho plno, co se mi až tak nepovedlo, jen k tomu se oficiálně nehlásím :D A The Omen byl nakonec docela zklamání, nic moc, chmm. Kniha má být lepší a i hra, aspoň na základě letsplayů, co jsem viděla. Takže kdoví, možná to zkusím s nimi, někdy.
      No, aspoň k něčemu je ta matika dobrá, že? :D
      Tak, ono je plno super časopisů, já sama mám docela ráda některé zadarmo (tím nemyslím ty, co si leží na sedadlech u-bahnu, že :D) a několik uměleckých, ale ty jsou že grr drahé. Ale je pravda, že lidi si teď otevírají ústa až moc. A myslím, že tohle nechápe snad nikdo.
      Nope, ono jde o to, že s tím nožíkem by jsi tu rýži měla kulturněji dostat na vidličku, než kdybys jí honila po celém talíři. Ale kašlat na to, jím tu rýži takle už 16 let a i pokud se dostanu do vyšší společnosti, tak se budou muset smířit s tím, že jsem magor. :3 A teda, krájení rýže? Na to bych asi sakraneměla nervy. :D Ale jinak máš znovu úplnou pravdu. (':
      Zatím mám 1700 slov, takže jsem pomalu v cílu. :D Můžu ti to pak poslat.^^

      Delete