Sunday, December 23, 2012

15# haven't you people ever heard of closing the goddamn doors?!


Zase zapomínám na podpis.
there's a glitch inside my system
rushing through my whole existence.

 Antidote - SHM
(protože u takové hudby se nedá přemýšlet a to se mi super hodí.)

Ohh no. Sice to vypadalo, že mě s největší pravděpodobností ukradla obří veveřička (mám ráda veveřičky) a už jsem vyměnila sedmou protézu cuz ty její oříšky (mám ráda oříšky) jsou docela hardcore záležitost na rozhryznutí a tak, ale nope. Takové štěstí nemám. Jen jsem zaspala.


A no. Byla jsem na dubstep koncertupartyčicotobylo (South Central anyone?), což by relativně vysvětlovalo tu vymazanost a blikající 'bzzz' v hlavičce, right? Nevím, jestli kdokoliv z vás byl na rakouské partykoncertučicotobylo. Scary to je. Pomalu jsem čekala, že prostě odněkud vytáhnou čaj a budou se usmívat nad tím, jak vtipně vybruje hudba v šálcích. Možná se ale před sebou moc styděli, dunno. Vídeňané mi přijdou dost uzavření. To bude tím křikem všude na okolo, že. Ale měli jste vidět, jak nažhavení všichni byli a co chytali za orgazmy, když hrálo Don't you worry child.
Hommhomm, pak jsme asi hodinu poslouchali něco děsně alternativní a lízali rum. A tak. Někdy si vlastně docela žiju.
Je hrozně fajn probouzet se někde jinde než doma, když doma není doma. Ha.
A zas tak zlé to tam nebylo, spíš naopak. Jen si musíme najít místo, které nám společností víc sedne, that's all.

Mám asi 46448857545 obrázků, které bych sem mohla dát, jenže jsem neschopná dát dokupy jednu normální větu (jste si všimli co). Teda, né že by to byla změna, ale předtím to dávalo smysl aspoň mě, teď je to všechno jeden velký otazník a vykřičník.
Upřímně, nevím, jak dál. Snažím se tvářit, jakože Vánočně, ale moc to nejde, když vám do ucha hučí polonahý Brendon Urie.
Nebo rovnou fotr, že?
Hohoho. Už třetí den jen ležím, cpu se sladkostmi a teče mi slinka a došli mi vanilkové rohlíčky, béé. Vánoce jsou vždy čas, kdy doufám, že konečně přiberu. A nic. Minule mi řekli, že bych mohla předvádět spodní prádlo, protože jsem tak tenká. Viděli jste už ty modelky? Já ne. Jsou tak tenké, že skrz ně vidím. (A asi nemysleli takovou Doutzen right?)
Zítra vstávám v pět, abychom mohli jet do ungárje. how nice. Nemůžu zůstat ve Vídni a dál objímat ten radiátor? Máme se vážně rádi.
Hlavně že jsem si koupila naprosto úžasný sketchbook, vypadá jako kniha, 50x70cm, rudo černý, takže mi pasuje k rudé a černé tuši a už je úplně všechno rudé a černé. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Ten co měl 120 to se mnou táhl půl roku, ale tento má jen 80. Na druhé straně z něj nejde trhat papír.

Konečně jsem se podívala na Donnie Darko a asdfghjkl. Mám ráda filmy, co se tváří hrozně hluboce. Dělávám to taky. A Jake je, no, Jake.


Asi bych ale spíš měla dál hryzat sešit z matiky. Totiž. Zas se mi něco povedlo. Mám takový škaredý, malí, kvadratický, binomický, deltoidní problém. Do jistého bodu naprosto super chápu matiku, výsledky vám pomalu vyflusám i ze spánku, dokonce mě to i relativně baví počítat. Ale pak dostanu test a, err, kdyby mi neradil soused, tak si nerozpomenu ani na vlastní jméno. A vážně netuším, proč mám takový respekt před tou matikou. Jako bych měla vytetované do mysle, že you have to fail.
Funny je, že mám toto jen u matiky, jinak se technicky skoro vůbec neučím. *cough*

Nevím, jak s tím hnout. Myslela jsem, že mi třeba dá jistotu, když si napočítám dost příkladu, ale keep dreamin', beatch.

Věděli jste, jak geniální věc je čokoláda s buttercream a karamelem? Mohli by zlegalizovat svatbu s jídlem, abych se necítila tak forever alone.

Ohh a. Zítra se asi neozvu, takže,

Veselé Vánoce, děcka. C: 

 

PS: Dostala jsem How to kill a Mockingbird a první díl Millénia. Aspoň si o prázdninách nesežeru ruku nudou.

29 comments:

  1. Alinka, počúvaš dubstep? xD
    Inak, tie obrázky sú -ostatne ako vždy- úžasné, ale tu mi to vyráža dych hlavne kvôli rukám, lebo, agrh, akurát ich kreslíme v škole a ja mám pocit, že som asi nikdy nevidela ľudskú ruku, lebo to čo vytváram, by sotva prijal ako náhradu znetvorený vlkolak, teh :'D
    A Donnie Darko! Nyaa :3
    And gratulujem ku knižkám ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co Alinka neposlouchá, že.:D
      Věř mi, já jsem strašně dlouho bojovala s kresbou rukou, ale pak jsme je jaksi prokoukla a už začínají vypadat relativně, er, lidsky, i když by to vždy mohlo být lepší, že. :D Jinak, nejlepší je si nejdřív nakreslit pod to jakousi kostru, to dělávám já...^^
      Anyoo :3
      Děkuju ((:

      Delete
    2. Ach :D
      Silno si ma inšpirovala - tak makám :D A, uh, fakt to chcelo hlavne cvik, začína sa dariť, aj keď paradoxne mi nejdú obyčajné vystreté dlane, keď krkolomné polohy pomerne hej :'D A ďakujem za radu! ^^

      Delete
    3. No, když ten trik jednou prokoukneš, tak je to pak vážně už jen o cviku :D A držím ti palce, pak se někdy pochval výsledky :D

      Delete
  2. Song nič pre mňa, pfff. :D
    No toto, ako to, že som o tvojom zážitku z Viedeň-párty-whatever dosiaľ nevedela?xDD
    Donnie Darko... ach, všetci si myslia, že by som mala vidieť, to & hento, ale truth is, že mne sa to nechce sťahovať...xD
    Matiku&blok prekonááš. Uvidíš.
    Veselé Vianoce aj tebe, siss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi ne no, chmm. Někdy poslouchám hrozně odvěci hudbu :D
      Tak to netuším. o.o Asi jsem po tom byla až moc vymazaná, dunno. :D Příště ti nic neunikne! :D
      :D Ono je to dost těžký film na pochopení a no, Donnie není jednorázovka, potřebuješ s ním (minimálně) one more night...
      Tak to doufám ><

      Delete
  3. To muselo být veselo :D. Tak aspoň, že sis to v celku užila :D.

    ReplyDelete
  4. Vždycky je fajn, vypadnout z domu, ať už to tam ráda máš nebo ne, a když nemáš, tak o to líp. (hellyea', to je vlastně docela ironická věta)
    Jsi neskutečně inspirativní, bejb. Mám chuť vzít tuž a něco čmárat. Obávám se ale, že moje a tvoje kresby jsou na velmi hodně odlišné úrovni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úpřimně, nikdy jsem nechápala, proč lidi říkají, že všude dobře, doma nejlépe. Hlavně ať mám čokoládu a nějak to přežiju.
      Jajj, tak to jsi mě potěšila - teda, tím, že jsem inspirativní, ne tím, že jsme na odlišné úrovni. :D Ale víš jak, každému jde něco jiné, hmm, tak já třeba umím plivat grafit.

      Delete
  5. Ohhmmm ja matiku nechápem vôbec . Buď rada, že vieš aspoň niečo .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pořád se ptám sama sebe, proč jsem na reálním gymnáziu :D no :D

      Delete
  6. Takový výpadky jako ty u matiky, mám u cizích jazyků, je to děs.. prostě to umim, chápu, ale jak je test, tak přijde absolutní okno.. pěkné kresbičky :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S těmi snad ani nemám problém, ale tak... grr.. škola.:D A děkuju ((:

      Delete
  7. Líbí se mi, jak říkáš veveřička, jako slovensky, ale se ř. Připomínáš mi bratránka. Ten místo "okurka" říká "okuřka". :'D
    A jinak... Donč jů vory donč jů vory čáááájld. <3 Vídeňáci jsou studení čumáci, jo? .)))
    A to, že se snažíš přibrat, ti závidím. Kdybys potřebovala nějaký podkožní tuk, ozvi se, mohu ti transplantovat. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vždycky automaticky píšu to, cuz vevěřička mi přijde weird :D Ale měla jsem pocit, že jsem si to tu upravovala, hmm.. :D
      Sí hevns got a plan for jů! :D A ano, ale dost lidí ve velkoměstech je. :D
      Domluveno! :D

      Delete
  8. Donnie Darko? Skvělej film :)
    Co se mi moc líbilo byl Suncker Punch - nějak tak se to píše, Hry o život, Neopouštěj mě a samozřejmě Černá labuť - filmy plné emocí a zamyšlení - přesně tak, jak to miluju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasím.(:
      Sucker Punch it is :D A taky mám ráda takové filmy, ale zas na druhé straně si vždy ráda pustím i nějakou hroznou magořinu, abych si oddechla na chvilku...^^

      Delete
  9. Všetci majú s matikou ten istý problém ako ja. V istom zmysle ma to naozaj upokojuje. :D
    Zverejni aspoň 12786 obrázkov, nech sa mám na čo pozerať a bude všetko ouhkej. Don´t you worry child, moja láska je tá pieseň. Nechápem prečo ale v aute sa fakt skvelo počúva, úžasne sa pri tom píše. Jeh, konečne niečo iné ako Vivaldi ale aj toho mám ráda, že ano. Veď on istí celý môj hudobný inšpiratívny tentononc keď o 2 ráno píšem. Ale Don´t you worry child. To je..wrrau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi tak :D Matika je prostě ultimátní zlo! :D
      Pracuje se na tom :D A ano, ta píseň tě hrozně hodí do pohody. A wow, Vivaldy?

      Delete
  10. Wow, tak tomu říkám automatické psaní. Skvělý blog tu máš a děkuju za milý komentář :) Potěšil ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, když se jednou rozepíšu, tak se těžko zastavím.. a děkuju a jsem ráda, že potěšil ((:

      Delete
  11. Ou, ja som tiež bola nedávno na nejakej dubstep a dramage party, alebo neviem čo už to bolo. Všetci sa tam hmýrili všetkými možnými smermi, asi trikrát som do niekoho narazila, ale tak konečne som si rozhýbala úplne všetky svaly ;)
    S tým chudnutím, teda priberaním som na tom rovnako, čakala som že koľko priberiem a akurát som schudla. Cez Vianoce. Asi som zamilovaná, inak to nevysvetlím :D

    PS: tvoje chaotické písanie sa náhodou perfektne číta ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teda, ta hudba se mi hrozně líbila, ale tu se moc netancovalo, grr. (Sice, já a tanec :D Mám pomalu problémy s chozením :D)
      Já právě nějakým zázrakem přibrala tři kila, takže mi už chybí jen dvě do mé vysněné 55ky. :D A láska, ta dělá divi. :D

      A jsem ráda, že se ti líbí :P :D

      Delete
  12. Chápat matiku? Aghgghhhhhhrh.
    Miluju miluju miluju miluju miluju miluju miluju miluju miluju miluju nesčetněkrát miluju jak kreslíš. Nikdy se nedostanu na výtvarnou, protože mám z tebe mindráky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to nemožné, že?! :D
      A děkuju.. a teda, mě tam nezvali, so. :D

      Delete
  13. no tak potom chcem tvoj metabolizmus, lebo moje telo sa každým dňom zväčšuje a ja si pripadám ako taký malý balonik (ehm..teplovzdušný balon??) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejsi první, co to vzpomíná :D V tomhle jsem měla docela štěstí :D

      Delete