Sunday, October 14, 2012

#8 Back from exile


I'm pissed cause you came around
Why don't you just go home?
Papa Roach - Scars

 K obrázku: LuckyLungs je má čistě imaginární značka cigaret, pro kterou se doslova vraždí v Deepside. Sikky má z krabiček dokonce postavený celý zámek. Protože vaše plíce můžou být šťastné, když kouříte LL. :'3 (Jaký marketing tu už vedu.)
Jinak, naprosto zbožňuju kreslit dým jakéhokoliv druhu. Cítím se přitom jako velký secesionista, víte jak, všechny ty propletené linie a spletené tahy. Klidně bych to kreslila celý den.
Vtipné je, že na papíře to mám hotové ani ne za mrknutí, ale na počítači si u toho můžu zkousat ruku, než to dokreslím, grrr.
Vesměs kouř for life. Nejraději bych se někdy plácla na zem a kreslila random kouřící lidi. Je strašně vtipné je při tom sledovat, jak si někteří myslí, že při tom vyrostou o nějakých deset, dvacet cm. Kuřáci jsou kategorie sama pro sebe.
And so.


Vím, že jsem v poslední době vůbec nepsala. A nekomentovala. A neprojevovala žádné znaky života. Okay, místy jsem si kýchla a vysmrkala se, aby se neřeklo, jenže i tak. Jsem na vás ale škaredá.
Když jsme u smrkání a kýchání, byla jsem nemocná. Jakýsi parazit se mi nastěhoval do krku. Což mi připomíná, jsem jediná, co by si nejraději to 'něco' z krku vytrhla? Strašně mi leze na nervy, jak mi tam brnká na hlasivky a cítí se minimálně jako Slash. Jsem snad nějaká prokletá kytara? >_>
Jenže nesmím chybět ani setinku ve škole, víte jak, mrknu a už jsou v matice někde naprosto jinde a zas budu mít pocit, že ani nevím, kolik je 1+1. (Uč. pořád nesouhlasí s tím, že 17. Hahh.) Ale překvapivě se to dalo. Vážně, jsem ráda za to, jakou třídu mám. Odnaučili mě nošení sečné zbraně střední velikosti snad všude. Možná nechápou, že ty mé vytahané, děravé svetříky jsou to nejlepší na světě, ale berou mě, jaká jsem. (A minule mi je pochválili. Yayy.)
Vždy mě překvapuje, že někdo mě může mít vážně rád. Připadám si strašně hektická a tak, nechápu, jak to se mnou můžou vydržet. Ale mám je za to ráda. (Alia projevuje lidské emoce. Con-fuckin-gratulation..)
Co se jinak stalo.
• Byla jsem na Lange nacht der Museen. Sice to bylo trochu komplikované a tak, ale nakonec jsem mohla a bylo naprosto úžasně. A tím myslím úžasně. Jako úžasně. Měli Daniela Zerbsta a Dejana Kaludjerovice. :3 A natrhala jsem si plno inspirace, jen mít čas ji všechnu pořádně vyplivat, že. 
A začínám mít ráda Schieleho. Vždy mi na něm něco strašně vadilo, ale v poslední době jsme se jaksi usmířili. Některé jeho obrazy jsou tak geniální, jiné zase prostě... prostě... apojwrfnsDasdas.
• Už se vám stalo, že jste viděli někoho a byli jste si jistí, že ho znáte? Ale přišli by jste na to, že balls?
A pak by vás pozdravil.
Už asi celý týden si jdu uhryzat vzpomínky, že odkud ho mám, resp. odkud má on mě, ale nic. Kdybych ho mohla znovu vidět, třeba bych si ho někam rychleji zařadila, ale nikde nic.
Chmm. Ale jistě je takové to februárovité stvoření. Ty já až moc ráda. Vždycky je super vychytám. Hlavně z první půlky měsíce. Jeho mám asi taky ráda. Aspoň mám pocit, že bych ho uměla mít ráda. Tak nezdravě, přesladle.
Zas přemýšlím nad blbostmi.
• Konečně jsem si vyplnila profil, takže kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak je >> tu <<
• A blahh blahh blahh. Šťastná Alia se nerovná psaní. Je víc fajn, když šťouchám do rohu místnosti a tvářím se velice umělecky, víte jak, vlasy hozené do ksichtíku plus nějaké to chrčení-vrčení pro atmošku. Míň fajn je, když jsem zaseknutá uprostřed skoku půl metru nad zemí. Asi jako teď.


Báj d wej, ještě ta košile, co jsem ji vzpomínala. No není sladká?

29 comments:

  1. Ahoj Ali :),
    nevím, nač reagovat dříve. Takže jinak. Bacil tě bacil? I ten jeden nezbeda. Ale snad už je vše v pořádku. Když jsi zmínila a hlavně nakreslila cigaretu a ten dým (mimochodem nádherně, jako vždy, máš talent), hned mi brnknul DJ Ashba, Duff a Slash.x)) Mám je s těmi cigárky spojené, je to taaak sexy, hlavně DJ, když si ji zastrčí za struny kytary... Awww! Můj kytarový princ s modrýma očima barvy moře u francouzského pobřeží.♥ Ale prý se snaží přestat kouřit. Držel se dlouho a doufám, že v tom pokračuje. A "helemese", ty připomeneš pana Hudsona! Jaj, jak já jeho kytaře závidím, hlavně to jeho pohlazení strunám!
    A víš, že jsem myslela, že jsi novembrové stvoření? To jsi mě překvapila. :)
    Usmála jsem se tomu, ať si dáváme pozor být vyšší jak ty... Tak u mě to nehrozí při mých 160cm. A prosím, nesmát se, ano? x)) :D
    A ten čaj, to jsem se musela usmát. Mám ráda tvůj jemný a hlavně inteligentní humor. ;)
    Říkáš Poe a Ligeia? Slyšela jsi skladbu, ta je úžasná, ale vím, že jsi myslela něco/někoho jiného. Mám od Poea ráda, vlastně nejraději, Annabel Lee, tu jsem měla na svém minulém blogu, stejně jako animky DJe! :D
    Knihy taky miluji. Nyní čtu od Anne Rice třetí díl knihy "Hodina Čarodějnic". Někdy se úplně bojím! x)) Ale její Upír Lestat♥ a všechny Upíří kroniky, miluji.
    Nakonec jsem si nechala tvou fotku. Musím říci, že jsi velmi krásná, půvabná slečna, a ty dlooouhé vlasy, wow! Někoho mi moc připomínáš, napíšu někdy do dalších komentů, protože nyní ne a ne si vzpomenout. Ale je to jistě někdo, koho mám ráda. Nějaká sportovkyně, určitě.
    Určitě jsem opět zapomněla na spoustu věcí.
    Měj pěkný den!

    ReplyDelete
  2. A ta nová ilustrace na hlavní straně je taky krásná!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pořád posmrkávám a tak, ale už se o dost snížil počet vražd kapesníků v mém okolí xD Takže to vypadá dost nadějně.^^
      Taky jsem slyšela, že DJ přestal, nebo aspoň že se snaží. Na jedné straně jsem ráda, když se tím dál tolik nemorduje - vážně, on se s tou cigaretou snad i sprchoval - ale na druhé straně takhle nemám šanci naživo vidět, jak ji při tom sólu strčí mezi strny. :'D
      Tak, podzím, to je moje. (:
      Takže je mezi námi 17 cm - hahh, 17 je mé oblíbené číslo. :'D (*Alia si zase všímá důležitých detailů*)
      Chmm, to jsem teda ráda, lidi v mém okolí ho většinou považují až za moc únavný. :'D A jinak, ta situace je reálná, vážně se mi stala... jen mi nakonec kdosi navrhl, že mi s tím cukrem pomůže. :D
      Myslela jsem povídku Ligeiu od Edgara Allana Poeho. (:
      Na něco od slečny Rice se chystám už jednu dobu, jen jsem se k ní ještě pořádně nedostala. Ale zní víc než lákavě.
      Teda, děkuju, na té fotce vypadám jakýmsi zázrakem použitelně. :'D
      Ty taky. :3

      Delete
  3. Papa roach live, yayyy.<3
    Obrázok je geniálny... že Lucky lungs, lol.:D Ale na tom obrázku nechýba náhodou n?
    No, prechladnutie je sviňa, všetkých skolí...n_n
    Inak, som rada, že si happy a že si sa aspoň trochu ozvala.:) Plus musím pochváliť profil a košeľu.^___^
    A k profilu - Full of napalm... errr, nemá to niečo s Nikkin Sixxom?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhom. :3
      Vidíš, ano O.o Další sek :'D Minule jsem zmasakrovala ještě Joy Division na Joy of Division, teď toto, sakra. :'D
      Přesně... naštěstí je už za mnou.^^
      Tak, snad ten výpadek stihnu pořádně dohnat, uvidíme. A děkuju. (:

      Noo, partly :'D Je to z pisničky Search and Destroy od Iggy and the Stooges a shodou náhod je jedna z Sikkiho fav písniček, aspoň co jsem slyšela. :'D

      Delete
  4. jo, ten dym je skvelý :) verím ti, že kresliť to v pc musí byť makačka, ved ja mám problém nakresliť už len domček nie to horiacu cigaretu s dymom :D
    mňa konečne prechladnutie prešlo a som rada, že si na tom podobne :)
    Chvíľu som sa bála, že ani nežiješ a uuž sa potuluješ v nejakom umeleckom záhrobí :) som rada,že si späť! :)
    a aáno, tá košeľa je skvelá! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono to má své výhody, jsou věci, které mi jdou v pc mnohem rychleji, než na papíře a naopak :'D Tohle je například na počítači hotová samovražda xD Ale zas mě to baví, že.^^
      No, taky jsem měla pocit, že jsem vás už naprosto upustila, ale nakonec ne. Jsem ráda, že jsi ráda, že jsem zpět.^^
      A děkuju (':

      Delete
  5. Um, mně kreslení moc nejde. A většinou, když už teda jak něco na ten papír plácnu, jsou to spíš... dokumentový kresby. Kresby mojí Múzy a mejch OC a tak, prostě fotky, co se nedaj vyfotit, protože focenej objekt jaksi neexistuje. Nebo v případech, kdy mám myšlenku a vím, že kresbou/malbou ji prostě vystihnu jednodušeji a srozumitelněji než slovy. Což je málokdy.
    Eh, chtěla jsem jenom říct, že je to vážně hezký a ten kouř je... překvapující. Asi by mě ani nenapadlo, že se dá nakreslit takhle... hmotně. Takže smekám... ehm, šátek, klobouk nemám. Nebo ještě rukavice. Můžeš si vybrat. Jsem velkorysý člověk.
    (A ano, nosím uvnitř bytu rukavice.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vesměs beru své obrázky jako fotky, které prostě nedokážu pořídit, takže si je prostě načmárám :'D Ale je to taky docela fajn alternativa, no ne? :'D
      Byla bys překvapena, co všechno se dá stvárnit hmotně.
      Hahh, další člověk, co nosí rukavice i doma? Plác na to. :'D

      Delete
  6. Už vím, Ali, :)
    je to překrásná a skvělá Renée, kterou mi připomínáš. Vedle pana Hudsona jsem ji milovala! Že mě to hned nenapadlo, ale snad od rána jsem nad tím přemýšlela. Byla mi moc sympatická. Ale máš o moc krásnější vlasy!
    Jinak tu "rozbušku" chápu.
    Měj se pěkně a dnes se za spamy omlouvám! x(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Renée? Takhle mi nic neříká, nechceš mi trochu napovědět? (: A děkuju, mám ráda své vlasy, jen je to s nima často hotový horror :'D

      A vůbec se nemáš za co omlouvat, jsem ráda za každý komentář.^^

      Delete
  7. Blogspot! Nevyznám se v blogspotu.
    Abych pravdu řekla, nesnáším čtení článků na blogpotu. ALE JSI VÝJIMKA. Bože, tak úžasně kreslíš! Připadám si pořád víc nanicovatě, jo, takový typy lidí, co nenakreslí ani domeček, mi říkají, jak jsem talentovaná, jenže když já beru papír do ruky, nedokážu vytvořit nic realistickýho z hlavy, děsně mě to užírá. Umím kreslit jen podle modelu. Představivost mám, ale nemůžu se na ni soustředit, to jen, když je tma a ticho, třeba před spaním. Najednou vidím všechno bezvadně, jak bych to chtěla nakreslit a tak. Jenže to už je mi k ničemu. Asi bych na tom měla makat. No jo. Radši se tomu vyhýbám tím, že víc maluju, tahy dělám hrubší a pak to, co z toho vznikne, víc připomíná abstrakci než co jinýho.
    Můžu se zeptat, kde v počítači kreslíš a jak?

    Slash! Taky chci mít v krku Slashe! Ohhhh :3

    A je tam špek, to teda je, já jen fakt hodně vtahuju břicho. Hoooodně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem byla poprvé taky dost ztracena, ale teď se od něho ani nehnu. :'D
      Teda, tak to je teda pocta, jsem ráda, že to tu kvůli mě zkoušíš. (: A děkuju.^^ A říct pravdu, je plno věcí, podle kterých se inspiruju, nebo taky dost často používám fotky, z kterých 'ukradnu' aspoň pozici osoby, používám je jako takové modely - takže ani já nejsem 100% autorská. A mám pocit, že snad nikdo by o to sobě mohl říct. Takže tak.^^ :'D A náhodou, abstrakce je fajn, je to zase něco, co nikdy nešlo mě! :'D
      S tabletem & používám program paintoolSAI.

      No, kdyby to byl Slash, ale on se jen tak cítí...

      Delete
  8. k tomu... ze ci som videla niekoho, kto sa mi zdal znamy....
    ja som mala taku "bizarnu" prihodu, ked som nasla svoj stary dennik zo strednej a niekolko stranok venovala chalanovi s istou prezyvkou, s ktorym sme vymetali disco za disco ........ a teraz uz si neviem vybavit ani jeho tvar ani jeho skutocne meno xD to je sila ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky hezký :'D Já si na plno lidí nevzpomínám - a oni tvrdí, že jsme tehdá před kristem bývali zadobře. Eee, jistě, ano. :'D

      Delete
  9. Ty to máš teda promakaný. :D Vymyslet svou vlastní značku cigaret, to je prostě originalita úplně neskutečná. :D :)
    A to s tím, že někoho potkám a vím, že už jsem ho dřív někde viděla, to úplně nesnáším. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhm, s ohledem na to, že věci jako politický stav nebo klimatizaci a atmosféru nemám domyšlené... spíš mám vymyšlených plno malých blbostí. :'D
      Je to dost nanic :'D O to víc, když i on tebe, ale netušíš, odkud. :D

      Delete
  10. Jo, apatie jde dost těžko.
    Cigareta je úžasná :D. A košile dokonalá:).

    ReplyDelete
  11. košile pěkná! :) obrázek jako vždy taky pěknej, podařenej. Nesnášim kouř, ale takhle nakreslenej mi nějak nesmrdí :D Papa Roach? holka, ty máš dobrej výběr!! jo dokázala bys ho mít ráda? tak do toho! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju&děkuju (: Mě kouř nevadí, ale nakreslený mi asi vyhovuje víc :'D O svém dobrém výběru vím a jsem na něj dost pyšná.:'D A teda, sice jsem v těchto ohledech vždy tak šikovná, ale vyhlídnout si random osobu z ulice, tak to je snad i nad mé síly. :D

      Delete
  12. Super obrázek, ten kouř kreslíš fakt skvěle :-) a ta košile je super :-)

    ReplyDelete
  13. Jestli ta košile nebýt pod mým vánoční stromek, Hulk, tedy Jimmy, moc moc zlobit.

    1+1 je nesporně 17.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chudák košile, normálně mi zešedla strachem.

      Delete
  14. Máš prostě úžasný talent na kreslení.. Ten dým s tou cigaretou se mi strašně líbí.. :) Kreslíš z paměti nebo hledáš inspiraci jinde? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks (: A teda, jak kdy, většinou nakreslím prostě to, co mě brnkne do nosu, nebo nějak zaujme, utkví v paměti, ale stává se, že kreslím i podle konkrétní předlohy, která stojí přede mnou...^^ Tohle je prostě znázornění záležitosti, s kterou se potkávám den co den. :D

      Delete
  15. Ve tvých cigaretách vidím bussines!:D. Dokonce i značka velice originální, a dokonce zdraví neškodlivé, úžasné!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. *klání se* Ohh, děkuju, děkuju. :'D Kdoví, třeba LL někdy někomu prodám. :D

      Delete