Monday, August 6, 2012

Here I go

Khhm. Psaní úvodních článků mi nikdy nešlo. Ale někdy&někde se začít musí, že?
Takže.
Netuším, nakolik si na mně vzpomínáte a docela pochybuju, že bych to chtěla. Tentokrát jsem se totiž rozhodla, že vytrhám všechny doteď popsané a počmárané stránky a začnu jednu naprosto novou. Come backy mi stejně nikdy nešly. Jsem docela zvědavá, jak to dopadne, většinou se totiž nevejdu na samotnou stránku a popíšu nejen ji, ale vryju i do stolu.
A to v lepším případě. Dopadává to i mnohem hůř.

Sakra.Většinou se v článcích rozepíšu a myšlenky se mi roztečou všemi směry, ale teď tu mrkám na obrazovku už jednu dobu. Vyšla jsem ze zvyku, či co. Mohla bych nahodit něco klišoidního. Co vy na to?
Kdo bych měla být? Bude mi co chvilku šestnáct, momentálně studuju ve Vídni a věřte mi, odtud mě jen tak nedostanete. Jinak vesměs měním krajiny jen o něco častěji, než Lister trenky - tj. průměrně co tři roky.
Už dost dlouhou dobu běžím jako Alia a co beru jako úspěch, zčásti i v reálném životě.
Ve volném čase kreslím, pěstuju si sociální život, kreslím, poslouchám hudbu, kreslím, dloubu do přátel a oni do mně, kreslím, nezdravě se cpu a nadávám nad tím, proč sakra nedokážu přibrat, kreslím, aktivně se věnuju svému oblíbenému sportu, tedy otevírání nutelly, kreslím, žeru písmenka, věty a někdy celé knihy, kreslím, pokouším se psát a teda nevím, či jsem to vzpomínala, ale docela ráda kreslím. (:
A taky mám druhý život, ve kterém jen spím. Víc bude  v samotném profilu.
Význam blogu? Alii chybělo její webové hřiště, kde by všem mohla cpát své uhh jak inteligentní názory a tvářit se při tom minimálně jako king of the world.
Mimoto, ráda bych někam pohla svým "uměním". A není nic lepšího, než když ho předhodíte vyhladovělému světu online. (Všímáte si, jak bujnou fantazii mám? Už jsem si sem přisnila čtenáře.)
Jak napovídá menu, tak se v první řádě věnuje kreslení, nověji se pokouším o animace, ale jak vidíte, dost pokulhávají.
Mým stálým partnerem je už skoro třetí rok Babu. Ještě tehdy jsem ho našla přimrzlého ke zdi, slitovala se nad ním a pozvala si ho domů na šálek horkého čaje. Už po krátkém rozhovoru nám bylo jasné, že si budeme rozumět. Tolik společných témat! Oba rádi obdivujeme oční bulvy a máme doma hotovou paletu irisů, sbíráme hlasivky a pokud pro něco vraždíme, tak to jsou ty správně křivky.
Předtím, než by se kdokoliv zeptal: ano, Babu je tablet. *kašle*
Dále, psaní.
Vtipné je, že jsem se do něho pouštěla kvůli filtrování emocí a dnes bych už bez něj místy ani nepískla.
Další důležitou chodbičkou v mém životě je právě Deepside aka Aliin zahrabaný svět. Pokud už mám pocit, že už vážně nikdo nechápe mé nepřirozeně povykrucované myšlenky, tak si skočím k nim. Ale v poslední době víc navštěvují oni mě, takže jich mám pořád plný pokoj.
Hlavně kolem něj/nich se točí má kresba a psaní.

Výše zmíněné tři body by měli být hlavní kostrou blogu, ale vsadím se, že to tu zase budou táhnout mé blbosti. Nevermind.

Doufám, že jsem aspoň někoho zaujala, nebo aspoň úplně neodradila. Jak už zmiňuju v menu, jen ráda uvítám názory, jinak známé i jako komentáře, takže si nedávejte servítku před ústa. Ale zas nemusíte být prasátka, že.
Tohle by bylo asi vše, co jsem měla na srdci. Myslím. O stovku, že o chvilku mě napadne něco fakt důležité… ale, kašle se na to.


Omlouvám se za všechny způsobené oční zranění. Všechny obrázky na blogu jsou má tvorba.

10 comments:

  1. Tak Annie se pakuje, páč Annie tě zná & pamatuje. :D
    Jinak, počkej, netvrdila jsi náhodou, že ráda kreslíš?! O.o já čekala, že to tu najdu a ty místo toho ráda kreslíš! :D
    A máš cute oblíbený sport aj fantazii^^ Takže, vyplivnem si spolu jednu bulvičku do čokoládovýho čaje na oslavu comebackmeet a šťastný rozchod? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale... snad tě přežiju. Budu nucena. :'D
      Já vím, že je to ostrá změna a bude se mi těžko zvykat, ale neměla jsem jinou možnost. :$ :DD
      Jajj, tak to můžeme. :'D *leze čtyřnožky za bulvou, která se ji zakutálela někam pod postel*

      Delete
    2. No to ti teda děkuju! :DD
      Jajj, tak to mě mrzí. :'// Tak si na to kreslení místo kreslení asi zvykej, no...^^
      *Stojí na stole a snaží se dosáhnout na čokočaj* :DD

      Delete
  2. Presne takéto tvoje články mi chýbali.:D Už sa teším na dávku aliovského umenia a názorov.:D Mimochodom záľuby sú absolútne úžasné.:D Hlavne obdiv pre oným športom, musí to byť nesmierne vyčerpávajúce.;)
    Anywayyy, happy blogging.:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. A víš, že chyběli i Ali? Je fajn se někdy někam vypsat.:'D A pokud jde o sport, děkuju. Nedávno jsem si dokonce přitěžila. Teď otevírám až 2 slovy dvě (!) nutelly. *celá pyšná*
      Thanks :DD

      Delete
  3. Och, už len ten dizajn. *-* *Nosebleed* A tvoje písanie je... pestré, me gusta. Konečne tiež niekto, kto kreslí. Som veľmi zvedavá, taktiež kreslím, ale desím sa uverejnenia. *Kašle, ona sa niečoho desí.* Spomínala si očné bulvy? *Fetiš, fetiš.* ^^

    ReplyDelete
  4. (Dokelu, môžem komentovať len cez gúgl a odmyslime si, že tam nič nemám a nie som tu za Devilicious. Ups.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se líbí.^^ Úpřimně, je na mě dost 'jemný' a vesměs růžovou nemusím, ale taky jsem docela spokojena. :'D A no, Alia & vyjadřování je kapitola sama pro sebe. :'D
      Ohhom, oční bulvy. *mává vidličkou, na kterou je jedna nabodnutá*

      Jinak, pokud dobře vím, tak u profilu jde nastavit i externí stránku. :'D

      Delete
  5. Přeji pěkný den!
    Takže Vídeň, to jsi jistě velmi inteligentní, ale to lze poznat z tvého vyjadřování, tvá slovní zásoba i obraty se mi líbí.
    A ty kreslíš? :) ;) Jaké to překvapení! Mimochodem, moc krásně!
    Taky se pokouším psát, mám rozdělané 3povídky. Měla jsem "starý close-to-my-heart" blog, kde jsem byla jako ondina (rudovláska) a tam jsem dvě z nich publikovala, takový můj koníček.
    Tvůj oblíbený sport mě dostal. x) Krásně řečeno.
    Znovu musím pochválit článek, je moc hezký, opravdu poutavě napsaný. Jsem ráda, že o tvém blogu vím!

    ReplyDelete
  6. Musím uznat, hned první článek a velice me zaujal a pobavil. Uplně mi to vzalo slova z úst. :)

    ReplyDelete